GRATIS MINI GUIDE

DE 15 LEUKSTE DINGEN OM TE DOEN IN THESSALONIKI

MeetInThessaloniki de #1 website over Thessaloniki

DOWNLOAD GRATIS
gratis mini guide Thessaloniki
gratis mini guide Thessaloniki mobile

In onze gratis mini guide vertel ik over de 15 dingen die je echt moet doen als je in Thessaloniki bent. Waarschijnlijk lukt het niet in een bezoek. Maar dan kom je toch gewoon nog een keer? Ik kijk er naar uit jou de stad te laten zien.

Let’s meet in Thessaloniki!

OVER DE MINI GUIDE Thessaloniki

Het plannen van een stedentrip is helemaal niet makkelijk. Door het gigantische aanbod zie je vaak door de bomen het bos niet meer.

Thessaloniki is een geweldige stad, maar je moet wel weten waar je moet zijn. Mijn hele leven kom ik al in Thessaloniki en ik heb heel veel leuke dingen ontdekt.

Nog elke dag kom ik op nieuwe plekjes die ik super graag met je deel.

THESSALONIKI OP EEN BIJZONDERE MANIER ONTDEKKEN?

Doe dat dan op de fiets!

Het centrum van Thessaloniki ligt direct aan zee en vanuit het centrum fiets je met gemak 12 km over een van de fietspaden van de stad langs het water.

Op de boulevard is van alles te zien. Bekende bezienswaardigheden, zoals de witte toren, de Koninklijke schouwburg, het concertgebouw, de paraplu sculpturen en de artistieke, thematische tuinen zorgen voor een afwisselend uitzicht.

gratis mini guide Thessaloniki
gratis mini guide Thessaloniki
review gratis mini guide
“Een leuke mini guide met goede tips voor een citytrip naar Thessaloniki. Vanuit huis kan ik al gaan plannen wat ik wil gaan doen. Het zijn leuke en gevarieerde tips. Ik krijg helemaal zin om op vakantie te gaan!” ~Wesley
review gratis mini guide 2
“Een super handige Mini guide met veel tips voor een bezoek aan Thessaloniki. Deze zomer hoop ik naar het eiland af te kunnen reizen. Door deze Mini guide heb ik een goede indruk gekregen wat Thessaloniki te bieden heeft. Laat de zomer maar komen!” ~Jody
review gratis mini guide 3
“De mini guide staat bomvol goede tips voor als je in Thessaloniki bent. De tips gaan over de highlights, maar ook worden de local spots benoemd. Zo mis je niks als je een bezoek brengt aan deze culinaire stad!’ ~Celina
gratis mini guide thessaloniki
DOWNLOAD GRATIS
0+
KEER GEDOWNLOAD

MINI GUIDE MET DE 15 LEUKSTE HIGHLIGHTS VAN Thessaloniki

  • EET ALS EEN LOCAL

  • ONTDEK DE STAD OP DE FIETS

  • START JE DAG ALS EEN LOCAL

  • ONTDEK TALLOZE TIPS

  • ONTDEK DE GEHEIME UITGANG VAN DE STAD
  • SHOP ALS EEN LOCAL

  • LEER GRIEKS KOKEN
DOWNLOAD GRATIS
0+
KEER GEDOWNLOAD