Project omschrijving

RESERVEER DEZE TOUR

Wandeling langs de hoogtepunten van Thessaloniki!
Een stadswandeling door Thessaloniki met een Nederlandstalige begeleider is een goede start van je stedentrip. Wij nemen je mee terug in de tijd en vertellen je de verhalen over het Thessaloniki van vroeger. Met de Highlightstour komen we langs bekende bezienswaardigheden zoals de Witte Toren, de Rotonda, de Agios Dimitrios en heel veel meer. Tijdens de wandeling nemen we je mee over de traditionele markten en de verschillende wijken van de stad. Zo kom je alles te weten over de Griekse cultuur. Thessaloniki heeft een fascinerende geschiedenis, prachtige pleinen, boulevards, een sfeervolle oude stad, authentieke markten en heerlijk eten. Het nog door toeristen vrij onontdekte Thessaloniki kent een bruisend cultureel leven. Ontdek de highlights en onontdekte parels van Thessaloniki met onze drie uur durende highlights van Thessaloniki wandeling.

Onze wandelingen vinden plaats in kleine groepjes van maximaal 10 personen en kenmerken zich door een relaxte sfeer.

Groeps- of privé tour

Onze wandeltour Highlights van Thessaloniki is ideaal om aan het begin van je verblijf in Thessaloniki te doen. Wandel je liever alleen met je eigen vriendengroepje of gezin? Naast onze dagelijkse groepstour kun je de highlighttour ook privé boeken. Je bepaalt dan zelf hoe laat je start. Daarnaast kun je bepaalde voorkeuren en interesses aangeven en maken we de tour op maat.

Bezoek gezellige markten in Thessaloniki

Ontdek Thessaloniki met een Nederlandstalige begeleider

Onze Nederlandssprekende begeleiders vertellen je verhalen over het moderne Griekse leven, maar ook over de typische gebruiken en tradities. Hierdoor leer je de stad en de Griekse cultuur echt goed kennen.

Prijs

32,- EUR pp (voor de groepstour)
vanaf 45,- EUR pp voor de privétour (minimale deelname 4 pers)

Ontmoetingspunt

Irodou Attikou 23
54625 Thessaloniki

Wanneer

Dagelijks om 9:30 uur (wel van te voren reserveren).

Inbegrepen

Enthousiaste Nederlandstalige begeleider en een verrassing onderweg.

RESERVEER DEZE TOUR

Overzicht Let’s Meet in Thessaloniki wandeltours: