Project omschrijving

RESERVEER DEZE TOUR

Wandeling langs de hoogtepunten van Thessaloniki!

Een stadswandeling door Thessaloniki met een Nederlandstalige begeleider is een goede start van je stedentrip. Met de highlightstour komen we langs bekende bezienswaardigheden zoals de witte toren, de rotonda, de Agios Dimitrios en heel veel meer. Tijdens de wandeling nemen we je mee over de traditionele markten en de verschillende wijken van de stad. Overal maken we korte foto stops. Thessaloniki heeft prachtige pleinen, boulevards, een sfeervolle oude stad, authentieke markten en heerlijk eten. Het nog door toeristen vrij onontdekte Thessaloniki kent een bruisend cultureel leven. Ontdek de highlights en onontdekte parels van Thessaloniki met onze drie uur durende Highlights van Thessaloniki wandeling.

Onze wandelingen vinden plaats in kleine groepjes van maximaal 15 personen en kenmerken zich door een relaxte sfeer.

Groeps- of privétour

Onze wandeltour Highlights van Thessaloniki is ideaal om aan het begin van je verblijf in Thessaloniki te doen. Wandel je liever alleen met je eigen vriendengroepje of gezin? Naast onze dagelijkse groepstour kun je de highlighttour ook privé boeken. Je bepaalt dan zelf hoe laat je start. Daarnaast kun je bepaalde voorkeuren en interesses aangeven en maken we de tour op maat.

Bezoek gezellige markten in Thessaloniki

Ontdek Thessaloniki met een Nederlandstalige begeleider

Onze Nederlandssprekende begeleiders vertellen je over het moderne Griekse leven, maar ook over de typische gebruiken en tradities. Hierdoor leer je de stad en de Griekse manier van leven pas écht goed kennen.

Prijs

32,- EUR pp (voor de groepstour)
vanaf 45,- EUR pp voor de privétour (minimale deelname 4 pers)

Ontmoetingspunt

Irodou Attikou 23
54625 Thessaloniki

Wanneer

Dagelijks om 9:30 uur (wel van te voren reserveren).

Inbegrepen

Enthousiaste Nederlandstalige begeleider en een verrassing onderweg.

RESERVEER DEZE TOUR

Overzicht Let’s Meet in Thessaloniki wandeltours: