Project omschrijving

RESERVEER DEZE TOUR

Wanneer je graag kennis maakt met de smaken van Griekenland, is deze virtuele foodexperience door Thessaloniki echt iets voor jou. Als je deze virtuele experience boekt, ontvang je een mooie foodiebox thuis. Post uit Thessaloniki is altijd leuk, maar de inhoud maakt het heel bijzonder.

Zodra je ons foodiegidsje opent ga je op culinaire reis door Thessaloniki. De box is gevuld met bijzondere Griekse producten met een verhaal. Elk product heeft een uitgebreide beschrijving in het gidsje en een QR-code. Deze linkt naar het filmpje waarin we je kennis laten maken met het product en de lokale ondernemer.

RESERVEER DEZE TOUR

LET’S MEET IN THESSALONIKI FOODBOX

De foodbox is samengesteld met producten voor 2 personen. Stuk voor stuk authentiek Griekse producten van lokale ondernemers in Thessaloniki.

DE WIJK RONDOM DE KAPANI MARKT

We nemen je mee naar de Kapani markt in Thessaloniki waar we je vertellen over de Griekse foodcultuur. Mirjam wandelt met je door het volkswijkje rondom de markt. Dit is een wijk waar weinig toeristen komen en daardoor één van de buurten waar je de echte Griekse sfeer kunt proeven. Tijdens de virtuele foodtour maak je kennis met supergezonde bergthee, lokale kruiden, olijven, maar ook traditionele vleeswaren, Griekse koffie en zoetigheden.

PRIJS

50,- eur excl verzendkosten
15,- eur verzendkosten (naar Nederland en Belgie)

INBEGREPEN
– Exclusieve Let’s meet in Thessaloniki foodbox met 10 traditioneel Griekse producten van lokale ondernemers in Thessaloniki
– QR-codes van video’s waarin onze Mirjam 5 delicatessenwinkels in Thessaloniki bezoekt
– Exclusief foodie gidsje met uitleg over de producten

RESERVEER DEZE TOUR