Loading...

Fietstour | Ride and bite

Fietstour | Ride and bite2018-04-01T12:23:00+00:00

Project Description

RESERVEER DEZE TOUR
betaal bij aankomst

Onze Ride and Bite fietstour Thessaloniki is de beste tour voor echte foodies. In drie uur tijd fietsen we langs de leukste culinaire winkels rondom de verschillende markten en door de wijk Ladadika. Tijdens de fietstour stoppen we regelmatig om lokale delicatessen en kleine gerechtjes te proeven. Onze Ride and Bite fietstour is een gezellige en relaxte fietstour waarbij je alles te weten komt over de Griekse eettradities. Onze Nederlandstalige foodies geven je aan de hand van hun verhalen een kijkje in de Griekse eetcultuur.

Bezoek leuke restaurantjes

Thessaloniki – de stad waar oost en west samen komen

In de stad Thessaloniki komen oosterse en westerse culturen samen. De stad staat heeft verschillende traditionele markten. De wijk Ladadika staat bekend om zijn gezellige, kleurrijke panden. Oorspronkelijk stond deze wijk bekend om de verkoop van olijfolie (in het Grieks: “ladi”). Tijdens de Ride and Bite fietstour fietsen we door de gezellige straatjes van deze wijk en stoppen we in een van de tradionele mezedepolio’s. Een mezedepolio is een eetgelegenheid waar kleine gerechtjes gedeeld worden in het midden van de tafel, een soort Griekse tapas. Tijdens de tour stoppen we regelmatig voor een klein gerechtje. Alle stops samen vormen een uitgebreide lunch.

Let's Meet in Thessaloniki

Liever met je eigen gezelschap op pad?

Onze fietstours worden begeleid door Nederlanstalige begeleiders. We fietsen in groepjes van maximaal 15 personen. Fiets je liever alleen met je eigen vriendengroepje of gezin? Naast onze dagelijkse groepstour kun je de highlighttour ook privé boeken. Je bepaalt dan zelf hoe laat je start en met wie je fietst. Daarnaast kun je bepaalde voorkeuren en interesses aangeven en maken we de tour op maat.

Bezoek winkels met specerijen

Prijs

45,- EUR pp (voor de groepstour)
vanaf 55,- EUR pp voor de privétour (minimale deelname 4 pers)

Ontmoetingspunt

Irodou Attikou 23
54625 Thessaloniki

Wanneer

Dagelijks om 13:30 uur (wel van tevoren reserveren).

Inbegrepen

Enthousiaste Nederlandstalige begeleider, fietshuur en meerdere stops waarbij we iets eten. RESERVEER DEZE TOUR
betaal bij aankomst

Project Details