Loading...

Fietstour | Highlights van Thessaloniki

Fietstour | Highlights van Thessaloniki2018-04-01T11:22:44+00:00

Project Description

RESERVEER DEZE TOUR
betaal bij aankomst

Welkom in Thessaloniki, dé onontdekte stad van Noord-Griekenland. Na Athene is Thessaloniki met bijna een miljoen inwoners de tweede grootste stad van Griekenland. De stad heeft een fascinerende geschiedenis, prachtige pleinen, boulevards, een sfeervolle oude stad, authentieke markten en heerlijk eten. Het nog relatief onbekende Thessaloniki kent een bruisend cultureel leven. Ontdek met onze fietstour ‘Highlights van Thessaloniki’ de onontdekte parels van de tweede grootste stad van Griekenland.

Let's Meet in Thessaloniki

Op de fiets langs de hoogtepunten van de stad

De leukste eerste kennismaking met de stad is absoluut op de fiets. Tijdens onze drie uur durende Highlights fietstour van Thessaloniki nemen we je mee langs de hoogtepunten van de stad. Op een relaxt tempo fietsen we langs de leukste bezienswaardigheden en door sfeervolle Griekse wijkjes, zoals Valaoritou en Kamara. We komen langs de bekende Witte Toren, de Rotonda en het Aristotelesplein. Ook fietsen we door de gezellige Ladadika wijk, over de boulevard en langs de verschillende lokale markten. Met deze tour zie je plekken waar je normaal gesproken als toerist niet snel zult komen.

De vleesmarkt

Groeps- of privé tour

Onze fietstour Highlights van Thessaloniki is ideaal om aan het begin van je verblijf in Thessaloniki te doen. Fiets je liever alleen met je eigen vriendengroepje of gezin? Naast onze dagelijkse groepstour kun je de Highlighttour ook privé boeken. Je bepaalt dan zelf hoe laat je start en met wie je fietst. Daarnaast kun je bepaalde voorkeuren en interesses aangeven en maken we de tour op maat.

Cortina fiets

Nederlandssprekende begeleiders

Nederlands sprekende gidsen

Onze Nederlandssprekende begeleiders vertellen je van alles over het moderne Griekse leven én de traditionele gewoontes en gebruiken. Daardoor leer je de stad én de Griekse cultuur écht goed kennen.

Prijs

30,- EUR pp (voor de groepstour)
vanaf 35,- EUR pp voor de privétour (minimale deelname 4 pers)

Ontmoetingspunt

Irodou Attikou 23
54625 Thessaloniki

Wanneer

Dagelijks om 9:30 uur (wel van tevoren reserveren).

Inbegrepen

Enthousiaste Nederlandstalige begeleider, hippe Cortina fiets en een verrassing onderweg. RESERVEER DEZE TOUR
betaal bij aankomst

Project Details