FIETSEN HUREN IN THESSALONIKI – SELFGUIDED TOURS

ONTDEK THESSALONIKI OP JE EIGEN TEMPO MET ONZE SELF-GUIDED ROUTES

Wel eens gedacht aan fietsen huren in Thessaloniki? Een super leuke, snelle en veilige manier om de Griekse stad te verkennen. In een paar uurtjes tijd rijd je langs de Witte Toren, de Romeinse Agora en de Paraplu Sculpturen op de boulevard.

Urenlang slenteren is niet meer nodig. Op de fiets ga je in een relaxed tempo langs de leukste plekjes van Thessaloniki. Wandel langs de bijzondere markten, fiets langs het Aristoteles plein en ontdek de sfeervolle wijken van Ladadika en Valaritou. Naast de highlights ontdek je ook minder bekende plekjes en geniet je van de Griekse gastvrijheid.

Fietsen huren in Thessaloniki is een absolute aanrader! Wist je dat wij comfortabele Nederlandse Cortina fietsen hebben? En selfguided routes in het Nederlands? Zo weet jij zeker dat je de leukste plekjes van Thessaloniki ontdekt.

FIETSEN HUREN IN THESSALONIKI BIJ LET’S MEET IN THESSALONIKI

  • Nederlandstalige gids in ThessalonikiDagelijks geopend
  • Voordelig geprijsd
  • Incl. slot & helm
  • Selfguided routes verkrijgbaar in het Nederlands

Wil jij Thessaloniki op jouw eigen tempo ontdekken zonder iets te missen? Dan is fietsen huren in Thessaloniki samen met een van onze selfguided routes, echt iets voor jou!

De fietsroutes zijn geschikt voor het hele gezin. Kinderen vanaf ongeveer 8 jaar fietsen zelf, voor jongere kinderen hebben we comfortabele en veilige fietszitjes.

RESERVEER SNEL & KOM FIETSEN HUREN IN THESSALONIKI

Een reservering maak je makkelijk en veilig in ons boekingsmenu op deze pagina. De betaling is online zodat je daar ter plaatse geen rekening meer mee hoeft te houden.
Gaat je reis niet door? Dan kun je bij ons kosteloos annuleren.
Ontdek Thessaloniki op een actieve en duurzame manier. Zie de leukste plekjes in korte tijd.

Wacht dus niet langer met reserveren. Fietsen huren in Thessaloniki maakt je stedentrip compleet. Zie meer in minder tijd op een actieve manier.

PRIJZEN

Periode Cortina fiets
4 uur € 10,00
24 uur € 15,00

SELFGUIDED TOURS

Huur jij een fiets bij ons? Schaf dan voor €7,50.- een selfguided tour aan! Met deze selfguided tour ga je op eigen houtje op pad en word je begeleid via de Active Nav App. Hierop staat de route die je tijdens een begeleide tour ook zal fietsen. Daarnaast staat ook alle informatie over verschillende bezienswaardigheden in de app.

Wij bieden drie selfguided tours aan: Highlight Tour, Ano Poli Tour en de Ride & Bite tour.

Selfguided Highlight Tour:

De leukste kennismaking met de stad is absoluut op de fiets. Tijdens de Highlight fietstour fiets je langs de hoogtepunten van de stad. Met onze mobiele app volg je de route van punt naar punt. In de app lees je ook alle informatie over deze indrukwekkende bezienswaardigheden. Op jouw eigen tempo fiets je langs de leukste bezienswaardigheden en door sfeervolle wijkjes, zoals de Valaoritou en Ladadika wijk. Je komt langs de Witte Toren de Rotonda, Kamara, Romeinse Agora en het Aristotelesplein. Ook fiets je over de boulevard en maak je kennis met verschillende lokale foodmarkten, zoals de Kapani markt. Met deze tour zie je plekken waar je normaal gesproken als toerist niet snel zult komen. Het fijne aan deze tour is dat je zelf bepaald hoe lang je bij een bepaalde bezienswaardigheid blijft hangen! Wil je nog even een extra rondje maken op de Kapani markt? Geen probleem. Wil je de Witte Toren van de binnenkant zien? Ook dat kan. Jij bepaald wat je doet op de bestemming.

Deze tour is ook te doen als wandeltour.

Selfguided Ride & Bite Tour:

Ontdek Thessaloniki culinair en cultureel in 3 uur tijd op de fiets. Via de Active nav App volg je de route en bij elke bezienswaardigheid lees je de informatie die verschijnt in de app.

Tijdens de foodtour zie je de culturele hoogtepunten van de stad. Je fiets langs het Aristotelousplein, de boulevard en de Ladadika wijk. Daarnaast proef je de lekkerste lokale delicatessen. Thessaloniki staat namelijk bekend om haar foodmarkten. De Kapani en Modiano markt komen uitgebreid aanbod tijdens de Thessaloniki foodtour. Je laat de fiets regelmatig staan om lokale delicatessen en kleine gerechtjes te proeven. Doordat je deze tour selfguided uitvoert, beslis je zelf waar en wat je proeft bij de delicatessezaakjes!

Selfguided Ano Poli Tour (wandeltour):

Ano Poli is de bovenstad van Thessaloniki. Deze bovenstad is een mix van geplaveide steegjes, traditionele huizen en indrukwekkende monumenten. Daarnaast is het de kleurrijkste wijk van Thessaloniki. Een stadswandeling door Ano poli is dé manier om de bovenstad te leren kennen. De tour neemt je mee door smalle straten, via oude trappetjes door deze verborgen wijk. Onderweg kom je via de app veel te weten over Thessaloniki.

Om het startpunt ‘Heptapygion’ te bereiken zijn er verschillende mogelijkheden. Het punt is te bereiken met de taxi, buslijn 23 (centrale halte: Elefteria plein) of te voet. De entreeprijs van de gevangenis en de Purgo Trigonou is niet bij deze tour inbegrepen. De kosten hiervoor zijn €6.

MEETING POINT

Je vindt ons kantoor op Irodou Attikou 23 in Valaritou. Kun je het niet direct vinden? Bel dan 0030 6897 049732.

WANNEER

Reserveer hier je selfguided tour.

INCLUSIEF

  • Een oerdegelijke Nederlandse Cortina fiets (3 versnellingen / handremmen)
  • Een helm (verplicht voor kinderen tot 12 jaar)