ESCAPETOUR IN THESSALONIKI

Escapetour Thessaloniki – In de voetsporen van Alexander de Grote

Met de Escapetour ontdek je de stad Thessaloniki op geheel unieke wijze. Aan de hand van opdrachten en vragen word je door de stad geleid. Geef je het goede antwoord? Dan krijg je nieuwe aanwijzingen die naar de geheime uitgang leiden. Met deze escape tour leer je de stad op een heel andere manier kennen. Ben je met een grotere groep in Athene? Dan kun je ook als teams tegen elkaar strijden, een perfecte activiteit voor vriendengroepen, bedrijven en scholen!

HOE WERKT HET?

Via ons boekingssysteem boek je de Escapetour. Zodra de betaling rond is ontvang je een bevestigingsmail met daarin alle instructies. Voor aanvang van het spel download je de bijbehorende app. Je kunt de escape tour vervolgens starten wanneer je wilt!

PRIJS

De kosten voor 1 team bedragen €29,95. We raden aan om met maximaal 5 personen per team te spelen zodat iedereen even fanatiek aan het spel mee kan doen. Het ticket dat je ontvangt per team is slechts geldig op 1 telefoon dus wil je als groepjes tegen elkaar spelen, dien je meerdere tickets aan te schaffen.

Het is ook mogelijk om andere tours te combineren met onze escapetour! Klik hier voor meer informatie.