Klanten van over de hele wereld

Let’s meet in Thessaloníki organiseert sinds drie jaar bijzondere fiets en wandeltours. Meestal doen we dit op de fiets. Maar soms ook te voet. Je kiest bij ons uit originele rondleidingen in het Nederlands of Engels. We zijn ontzettend trots op onze groeiende klanten kring. Omdat de tours heel kleinschalig en persoonlijk zijn nemen we na een tour vaak afscheid van onze gasten alsof het nieuwe vrienden zijn. Wij laten tijdens de tours de geheimen van Thessaloníki zien. Maar soms ontdekken wij ook nieuwe plekken! Onze gasten komen van over de hele wereld en niets is leuker om te horen wat hen naar onze stad heeft gebracht.

Bekende Nederlanders op tour

Wij werden aangenaam verrast toen op 6 augustus de directie van Ajax bij ons op de stoep stond. PAOK, het voetbalteam van Thessaloníki, speelde op die dag tegen Ajax in de voorrondes van de Champions League. Onze gids Maria (of Mirjam in het Nederlands) had de eer om Edwin van der Sar en zijn collega’s mee te nemen op een fietstour langs de meest interessante plekjes van de stad.

Elke klant heeft zijn eigen verhaal

Tijdens onze tours willen we dat onze gasten niet alleen de stad leren kennen. Maar we willen ze vooral de Griekse cultuur laten beleven. Onderweg doen we veel ervaringen op door een praatje te maken op de lokale markt. Of te proeven van de lekkerste gerechtjes en te vertellen over de boeiende geschiedenis van de stad. Het zijn tours waarbij je al je zintuigen gebruikt en ervaringen op doet die je niet snel zult vergeten.

Als tourleider bij Let’s meet in Thessaloníki kom je in contact met mensen van over de hele wereld. Van een Italiaanse wielrenner tot aan Nederlandse profvoetballers. Al onze gasten hebben hun eigen verhaal en reden om Thessaloníki te bezoeken. De verhalen van onze klanten maken het werk van een tourleider tot een baan die nooit verveelt!

Geïnteresseerd in de bijzondere fiets en wandeltours? Neem een kijkje op onze pagina.